FOTOGRAFIE

Iedere senior (70+) een gratis fotoshoot!
plus gratis fotobestand van 1 foto of afdruk 13x18cm

 

Project Zenna


Als fotograf focus ik me met plezier op het fotograferen van 70-plussers. Active senioren, nog midden in het leven, of al wat ouder, iedereen kan meedoen met dit project. Het project is gestart door Zenna Tug, zij begon met het geven van een gratis foto voor senioren. Dit heeft zich uitgebreid tot een grote club fotografen die door heel Nederland fotograferen.

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

Hoe werkt het...

Iedereen verdient een mooi portret van zichzelf! Fotografie is bij de jongeren van tegenwoordig bijna een vanzelfsprekendheid, maar hoeveel senioren missen nog een mooi portret van zichzelf?
Met heel veel plezier zet ik me in dit gratis mogelijk te maken!

Zou jij graag een mooie, liefdevolle foto van jouw geliefde senior laten maken, je ouders, oom, tante, van een 70+ vriend of vriendin, overleg even met hem of haar en neem contact op mij Rianne van der Waals - fotografie via het contactformulier.

Ik werk in de regio Nijmegen - Malden - Mook - Berg en Dal - Groesbeek - Ooij

Een fotoreportage is altijd bij de oudere of iemand thuis, binnen of buiten. Ook kan dat uiteraard zijn bij een zorginstelling.
Bij de fotoreportage is naast degene die gefotografeerd gaat worden altijd nog een andere bekende van de senior aanwezig. Liefst maak ik de foto's in de eigen omgeving van de persoon (personen) die ik ga fotograferen. Ik neem de tijd voor fijne ontspannen portretten. en maak een serie van ongeveer 10-15 portretten, die verwerk ik naar een mooie serie die ik digitaal ga laten zien in een beschermde online galerie die ik na een paar dagen online toestuur. Hieruit mag gekozen worden voor 1 bestand helemaal gratis. Dit kunnen jullie dan zelf afdrukken.
(Liever gelijk een afdruk in plaats van een digitaal bestand, in overleg is dat ook mogelijk)

Omdat ik als fotograaf natuurlijk ook aandacht wil vragen voor dit project zal ik in ruil voor en gratis shoot en fotobestand vragen of ik de foto ook mag gebruiken op mijn sociale media. Zo kan ik ook andere mensen bereiken en enthousiast maken om ook mee te doen!
Wilt u dit liever niet, dan vraag ik voor de fotoshoot en 1 digitaal bestand/afdruk een vergoeding van 20 euro.

Wil je graag meer foto's uit de galerie digitaal ontvangen om zelf af te drukken, deze zullen beschikbaar zijn voor 20 euro per stuk. De galerie zal bestaan uit 8 tot 10 foto's. Willen jullie ze allemaal dan is het altijd een setprijs van 99 euro.

(Is het meer dan 5 km vanaf postcode 6525PA, dan vraag ik een bijdrage in de reiskosten van 20 cent per gereden km retour)Enthousiast geworden, neem gerust even contact op!

Rianne

* De voorbeeldfoto's op deze pagina zijn een klein overzicht van mijn werk. Niet alle foto's zijn ook gemaakt als opdracht voor project Zenna, maar bedoeld om een indruk te geven voor wat u kunt verwachten.