RIANNE...

1/3

dat ben ik, geboren en getogen in Nijmegen, dichtbij natuur en aan De Waal, de oudste stad van Nederland.
Wonend aan de rand, op steenworp afstand van het centrum, en enkele stappen tot aan het bos. De natuur als grote inspiratiebron, de natuur heeft zoveel te bieden. Maar daarnaast houd ik ook van strakke vormen, ritme en vooral veel kleur. Het is heerlijk de vrijheid in mijn creëren te kunnen nemen.
 

Mijn liefde voor het combineren van vilt, textiel, verf en fotografie is voor mij een logische stap, het zijn elementen die steeds op mijn levenspad terug komen. Ik heb een opleiding gehad in Mode en Kleding, ging daarna werken in het werk meer de grafische kant op waar ik illustraties en teksten letterlijk schreef voor een groot meubelbedrijf met de geel blauwe kleur.

Voor wat betreft het vilten en schilderen ben ik autodidact, en dat is zeker ook een vorm van onderzoeken die goed bij mij past. Juist het zelf uitzoeken, bedenken en creëren maken dat ik het vormgeven aan mijn werk interessant vind!


Naast het creatief zijn met materiaal maak ik graag foto's met betekenis. Als vrijwilliger zet ik mij in voor Stichting Still, een liefdevolle herinnering van kleine wondertjes met ouder(s) waarbij voor de ouders het ontmoeten en afscheid nemen samenvalt.
Op de pagina van Stichting Still vind je hierover meer informatie.

Ook fotografeer ik met veel plezier senioren vanaf 70 jaar. Iedereen zou een mooi portret van zichzelf moeten hebben, niet waar? Ik maar er graag een gezellige ontspannen ontmoeting van, dat zie je terug op de foto.
Kijk op mijn pagina voor informatie en geef jezelf of je dierbare senior op voor een portretreportage. Fotografie en één portret is gratis, lees hier meer!


Meer weten, afspraak maken, interesse in een werk, of ander vragen? Stel ze gerust via het contactformulier in de tab hierboven.
 

 


Foto's: Steffie van den Akker - Fotografie