top of page

RIANNE...

dat ben ik, geboren en getogen in Nijmegen, dichtbij natuur en aan De Waal, de oudste stad van Nederland.
Wonend aan de rand, op steenworp afstand van het centrum, en enkele stappen tot aan het bos. De natuur als grote inspiratiebron, de natuur heeft zoveel te bieden. Maar daarnaast houd ik ook van strakke vormen, ritme en vooral veel kleur. Het is heerlijk de vrijheid in mijn creëren te kunnen nemen.
 

Mijn liefde voor kleur overheerst bijna in alles wat ik maak, mooie kleurcombinaties maken letterlijk het leven wat mooier. Ik werk met verschillende media, soms tijdelijk, soms langer of steeds terugkerend, denk hierbij aan textiel, verf, druktechnieken en ook fotografie en fotografiebewerkingen. Het is voor mij een logische verloop, het zijn elementen die steeds op mijn levenspad terug komen. Ik heb een opleiding gehad in Mode en Kleding maar ben voornamelijk bezit geweest met het platte vlak. Zeefdrukken, schilderen, linosnede, monoprint.
Ook het werken met glas en wol zijn voorbij gekomen, de grote gemene deler, kleur!

Bij alle media geldt; zelf uitzoeken, bedenken en creëren. Dit maakt dat ik mijn werk interessant vind!

Wi je weten waar ik op dit moment mee bezig ben, volg mij dan op instagram waar op regelmatige basis mijn werk gedeeld wordt.

Meer weten, afspraak maken, interesse in een werk, of ander vragen? Stel ze gerust via het contactformulier in de tab hierboven.
 

 


Foto's: Steffie van den Akker - Fotografie

bottom of page