1/3

RIANNE...

dat ben ik, geboren en getogen in Nijmegen, dichtbij natuur en aan De Waal, de oudste stad van Nederland.
Wonend aan de rand, op steenworp afstand van het centrum, en enkele stappen tot aan het bos. De natuur als grote inspiratiebron, de natuur heeft zoveel te bieden. Maar daarnaast houd ik ook van strakke vormen, ritme en vooral veel kleur. Het is heerlijk de vrijheid in mijn creëren te kunnen nemen.
 

Mijn liefde voor het combineren van vilt, textiel, verf en fotografie is voor mij een logische stap, het zijn elementen die steeds op mijn levenspad terug komen. Ik heb een opleiding gehad in Mode en Kleding, ging daarna werken in het werk meer de grafische kant op waar ik illustraties en teksten letterlijk schreef voor een groot meubelbedrijf met de geel blauwe kleur.

Voor wat betreft het vilten en schilderen ben ik autodidact, en dat is zeker ook een vorm van onderzoeken die goed bij mij past. Juist het zelf uitzoeken, bedenken en creëren maken dat ik het vormgeven aan mijn werk interessant vind!


Ook fotografeer ik met veel plezier. Na veel in opdracht gewerkt te hebben, zowel zakelijk als vrijwillig voor goede doelen gebruik ik dit media. nu vooral om mijn creativiteit te laten stromen.

Meer weten, afspraak maken, interesse in een werk, of ander vragen? Stel ze gerust via het contactformulier in de tab hierboven.
 

 


Foto's: Steffie van den Akker - Fotografie