top of page

RIANNE...

dat ben ik, geboren en getogen in Nijmegen, dichtbij natuur en aan De Waal, de oudste stad van Nederland.
Wonend aan de rand, op steenworp afstand van het centrum, en enkele stappen tot aan het bos. De natuur als grote inspiratiebron, de natuur heeft zoveel te bieden. Maar daarnaast houd ik ook van strakke vormen, ritme en vooral veel kleur. Het is heerlijk de vrijheid in mijn creëren te kunnen nemen.
 

Mijn liefde voor glas vlamde in 2022 weer op en hierin wil ik mij gaan verdiepen. Daarnaast zullen andere technieken zeker ook voorbij komen, denk aan het combineren van vilt, textiel, verf en fotografie. Het is voor mij een logische verloop, het zijn elementen die steeds op mijn levenspad terug komen. Ik heb een opleiding gehad in Mode en Kleding, ging daarna werken in het werk meer de grafische kant op waar ik illustraties en teksten letterlijk schreef voor een groot meubelbedrijf met de geel blauwe kleur.

Voor wat betreft het maken van glaswerk ben ik grotendeels autodidact, en dat is zeker ook een vorm van onderzoeken die goed bij mij past. Juist het zelf uitzoeken, bedenken en creëren maken dat ik het vormgeven aan mijn werk interessant vind!Meer weten, afspraak maken, interesse in een werk, of ander vragen? Stel ze gerust via het contactformulier in de tab hierboven.
 

 


Foto's: Steffie van den Akker - Fotografie

bottom of page