RIANNE VAN DER WAALS

RIANNE VAN DER WAALS

 

Dat ben ik, moeder, vrouw, vriendin, fotograaf, creatieveling en nog veel meer….. Hoe kan het ook, het leven heeft meer te bieden, heerlijk om zoveel te kunnen zijn! 

Als jong kind was ik al gefascineerd door plaatjes, ik verzamelde mode folders van de mooiste merken en kon uren kijken en eigenlijk is dat nooit veranderd. Fotografie is een geweldige manier om zelf mooie plaatjes te maken. Sinds 2014 ben ik professioneel gestart als fotograaf, en het is nu zoveel meer voor mij geworden dan alleen maar snel een plaatje schieten. 
Het maakt me blij om mooie en tastbare herinneringen te maken

 

SPECIALISATIE - Mijn specialisme, en zeker ook mijn passie, ligt bij het JONGE GEZIN (in spé) en KIND. De bijzondere momenten liefdevol en ongedwongen vastleggen. De bijzondere tijd van de zwangerschap met, de eerste dagen of hoe jullie baby opgroeit. Ook gezinsportretten op een liefdevolle en ongedwongen manier op een mooie buitenlocatie verzorg ik graag voor jullie. Alles gaat zo snel, hoe mooi is het om daar herinneringen van te maken voor altijd. Niet voor niets dat hierbij altijd een vouwboekje bij geleverd en kunt u extra een album bestellen!

 

Ik blijf me steeds weer ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als in het verbeteren van mijn vakkennis en vaardigheden. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, zowel bij andere fotografen als online. De vaardigheden die ik geleerd heb bij Willie Kers, de opleiding tot 'Natuurlijk licht fotograaf ' in Apeldoorn. Fotografie gaat over kijken naar licht, zo kom je tot de mooiste beelden! 

Als vrijwilliger fotografeer ik met liefde voor Stichting Earlybirds prematuur geboren kinderen in het ziekenhuis, klik op het logo hieronder om te zien wat dat inhoudt.

Heb je vragen, wil je iets vertellen of een portretshoot boeken, vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Foto Rianne:
Steffie van den Akker fotografie

 

AUTEURSRECHT - Op alle foto's op deze site berust auteursrecht. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende, Rianne van der Waals.

Privacyverklaring   |   © 2014-2019 RIANNE VAN DER WAALS FOTOGRAFIE      |     Tel: 06 45113231      |      info@riannevanderwaals.nl      |      NIJMEGEN

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now