RIANNE VAN DER WAALS

RIANNE VAN DER WAALS

 

Dat ben ik, moeder, vrouw, vriendin, kunstenaar en nog veel meer….. Hoe kan het ook, het leven heeft meer te bieden, heerlijk om zoveel te kunnen zijn! 

Als jong kind was ik al gefascineerd door plaatjes, alles zelf maken en al jong was ik te vinden in het creatief centrum van Nijmegen, toentertijd 'De Lindenberg'. Jaren heb ik daar aan zeefdrukken gedaan en later ben ik thuis ook andere druktechnieken en mogelijkheden tot het creëren van werken gaan ontdekken in eigen omgeving. Fotografie gebruik ik ook graag, als inspiratie en het vastleggen van wat ik zie. 
Ik wil dan ook de ruimte nemen om vrij te laten wat ik maak, maar voor mijzelf ook ergens een focus houden zodat ik bepaalde dingen ook kan uitdiepen. Het maken van deze site is een stap om mijn werk ook te delen met de wereld.
Wil je zien wat ik zoal maak, en mijn creatieve reis volgen? op
Instagram en Facebook zal ik regelmatig recent werk delen.

Heb je vragen, wil je iets vertellen , vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Foto Rianne:
Steffie van den Akker fotografie

 

AUTEURSRECHT - Op alle foto's op deze site berust auteursrecht. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende, Rianne van der Waals.

© 2014-2020  RIANNE VAN DER WAALS FOTOGRAFIE      |     Tel: 06 45113231      |      info@riannevanderwaals.nl      |      NIJMEGEN

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now