FOTO ALBUM

Julie liefdevolle foto's in een prachtig album, om er ieder moment van de dag er bij te kunnen pakken.....

Het is jammer om je foto's alleen maar op je computer of telefoon te bekijken en daarom levert RIANNE VAN DER WAALS - FOTOGRAFIE ook albums. Zowel de buitenkant als de binnenkant is bedrukt in een mooie matte kwaliteit.

Bij afname van alle foto's is het mogelijk een extra album af te nemen, een mooie en tastbare herinnering. Standaard maak ik een album in het formaat 21x15 cm of 28x19cm (12 spreads ofwel 24 pagina's).


De kosten voor opmaak en levering:

  • 21x15 cm album - 65 euro   (Elk extra album met dezelfde opmaak - 55 euro per stuk)

  • 28x19 cm album - 95 euro   (Elk extra album met dezelfde opmaak - 80 euro per stuk)

 

Wil je liever een ander formaat album, vraag gerust naar de mogelijkheden.


Deze tarieven zijn geldig voor particuliere fotoalbums!
Foto's mogen gebruikt worden voor privédoeleinden en reproductie is ook alleen toegestaan voor eigen gebruik. Wanneer u de foto's zakelijk of anders wil gebruiken kunt u contact opnemen voor overleg.


 

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken, vul dan het contact formulier in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

AUTEURSRECHT - Op alle foto's op deze site berust auteursrecht. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende, Rianne van der Waals.

Privacyverklaring   |   © 2014-2019 RIANNE VAN DER WAALS FOTOGRAFIE      |     Tel: 06 45113231      |      info@riannevanderwaals.nl      |      NIJMEGEN

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now