Klik op de foto voor een vergroting.

PORTRET FOTOSHOOT

Een portretshoot is voor één persoon en kan zowel zakelijk als prive geboekt worden. We overleggen altijd wat je doel is en zoeken daarbij een passende lokatie! Het kan dus in de natuur, maar ook een stadse omgeving is heel geschikt voor mooie portretten. Indien gewenst kan er met egale achtergronden gewerkt worden. Kijk gewoon eens rond in deze galerie om een indruk te krijgen. Een portretshoot duurt ongeveer 45 minuten. Heb je vragen, of een portretshoot boeken, neem dan even contact op. 

ZWANGER - GEZIN

Op een mooie buitenlocatie naar keuze leg ik graag jullie als jong gezin liefdevol en ongedwongen vast. Waardevolle foto's waarin jullie terugzien hoe jullie als gezin waren. Ook de tijd van de zwangerschap,een bijzonder tijd waarin je uitkijkt naar het moment dat je jullie baby in jullie armen ligt. Liefdevolle ongedwongen foto's van jullie zwangerschap, alleen nog met je partner, of samen met jullie en eventueel broertje(s) en/of zusje(s). Met een lifestyle zwangerschaps- of gezinsreportage wordt vastgelegd hoe jullie samen zijn, knuffelen en liefhebben. Een fotoserie van waardevolle momenten om nooit meer te vergeten! Een kleine impressie staat in deze galerie, heb je nog vragen of wil je een reportage boeken, neem dan even contact op.De opnamekosten betaalt u vooraf en daarmee reserveert u de tijd voor de fotoshoot op het afgesproken moment.
 

Digitale HR* bestanden kunnen  naar wens afgenomen worden tegen de volgende tarieven.

  • 6 bestanden in HR formaat                         -        65 euro

  • 20 bestanden in HR formaat                       -       125 euro

  • Alle (min. 30) bestanden in HR formaat      -       165 euro            


Bij elke fotoshoot ontvang je een klein vouwboekje cadeau!

Tarieven gelden tot en met 31 december 2019

  

HR* = hoog resolutie bestanden, geschikt om af te drukken

Hoe werkt het verder:
Via het contactformulier, of telefonisch, kan je mij bereiken voor informatie en/of het maken van een afspraak. We overleggen wat je/jullie wensen zijn en kijken naar een voor beide geschikte dag en tijdstip om de fotoreportage te laten plaatsvinden.
Wanneer u een fotoreportage boekt is uw afspraak definitief gereserveerd na betaling van de opnamekosten.

Na de fotoreportage wordt een mooie selectie van de beelden met veel aandacht bewerkt. Hierin zullen zowel kleurenfoto's als zwart wit foto's zitten. Deze krijgt je te zien in een digitale galerie (beveiligd met wachtwoord) op een aangegeven tijd op afspraak. Jullie bekijken de beelden achter jullie eigen computer en maken een keuze.

Na betaling van het bijbehorende tarief ontvangen jullie de fotobestanden van jullie keuze en zal ik het vouwboekje voor jullie bestellen.

Indien gewenst kunnen jullie ook een minialbum bij bestellen, kijk hier voor de mogelijkheden.Heb je nog vragen, neem gerust contact op.

Fotoreportages worden gemaakt tot 20 km vanaf postcode 6525 PA, wonen jullie verder, of wil je een locatie die daarbuiten ligt worden er reiskosten berekend, overleg dan even vooraf over de mogelijkheden.

Deze tarieven zijn geldig voor particuliere geboekte reportages!
Foto's mogen gebruikt worden voor privédoeleinden en reproductie is ook alleen toegestaan voor eigen gebruik. Wanneer u de foto's zakelijk of anders wil gebruiken kunt u contact opnemen voor overleg.


 

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken, vul dan het contact formulier in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

AUTEURSRECHT - Op alle foto's op deze site berust auteursrecht. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende, Rianne van der Waals.

Privacyverklaring   |   © 2014-2019 RIANNE VAN DER WAALS FOTOGRAFIE      |     Tel: 06 45113231      |      info@riannevanderwaals.nl      |      NIJMEGEN

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now