FOTOGRAFIE

Elke senior vanaf 70 jaar een gratis portret!

 

Voor jezelf, vader, moeder, tante of oom, maar ook je buurvrouw of man, vriendin of vriend, voor elke 70+er in de regio Nijmegen!
Lees hieronder hoe het werkt!
 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

Elke senior vanaf 70 jaar een gratis portret!

Vaak gaan we naarmate de jaren er bij komen steeds minder op de foto, en dat is jammer! Om de drempel naar een mooi portret van jezelf of je dierbare te hebben kom ik als fotograaf graag langs om dat te maken, helemaal gratis! Woon je in de regio Nijmegen of nabije omgeving, neem gerust contact op.

Hoe werkt het:

* Mail of bel voor een afspraak (dat mag uiteraard ook iemand anders doen in overleg doen met de senior)
   info@riannevanderwaals.nl of 06-45113231

* We maken de afspraak qua tijd bij de senior thuis, in het verzorgingshuis of bij iemand anders in zijn/haar omgeving als dat een ontspannen plek is voor diegene.

* Tijdens de afspraak is er altijd een andere bekende van de senior aanwezig, bijvoorbeeld een familielid of kennis.

* Als fotograaf maak ik verschillende foto's die ik thuis selecteer, bewerk in kleur als ook wat zwart wit, en zit deze in een online galerie. Hieruit mag één portret gekozen worden dat ik òf één gratis afdruk op 13x18cm òf ik lever het digitale bestand zodat jullie het zelf kunnen laten afdrukken.

Het enige dat ik hier voor terug vraag voor een gratis portret is dat ik de foto's ook mag gebruiken ter promotie om anderen mensen enthousiast te maken ook een gratis portretreportage aan te vragen.

* Eventuele extra foto's en/of fotobestanden zijn tegen normaal tarief bij te bestellen.

*Wanneer ik aanwezig ben voor de fotoreportage leggen we bovenstaande schriftelijk vast aan de hand van een schrijven dat ik mee neem.


Vragen of aanmelden?
Neem gerust contact op, ik kijk er naar uit :)
Groet, Rianne